Underbar son..

I dag kom Maxis hem till oss som vanligt och stannar tills på söndag, fredag kommer sambos dotter A hit ska bli skönt att få ha de här igen saknar dom verkligen när de inte är här.
Synd bara att de är här så kort tid, särksillt A hon kommer på fredag och åker hem på söndag, maxis kommer ju på onsdan och åker på söndan så han är ju här några dagar extra.
Det blir ganksa intensivt de dagarna de är här, man ska umgås och försöka gör roliga samt försöka få en sådan normal vardagsliv som möjligt ändå.
 Men ofta så blir det att hitta på så mycket som möjligt med barnen och det är mycket bättre nu när vi kan vara ute som ungarna tycker om, speciellt om vi åker o grillar mm det är stort plus från dom.
Hoppas det blir fint väder så vi kan vara ute, på lördag ska vi även fira Lacke som fyllde 14 i söndags, så lite kalasande blir det också  i helgen..

Jo angående min son så hände detta ju idag nä han kom:

Samtidigt när jag hade öppnat dörren och ställt ut spo påsen på trappen kom Maxis med skolbussen, den stannar ibland i korsningen brevid oss eller precis utanför ingången.
Idag stannade den vid korsningen och jag såg max kliva ur bussen så jag stannade kvar på trappen, pracis när han hade stängt bussdörren och vände sig mot vårat hus fick han se mig. Han sken upp som en sol och bara hävde ur sig, "Heej mamma nu kommer jag Max som älskar dig mest av allt. "
Det kan jag säga att jag tog år mig riktigt ordentligt, inte varje dag någon kommer gåendes på vägen och skriker rakt ut att den älskar en. och skinner som en sol inför grannarna.
Sedan rusade han upp för trappen gav mig en kram och frågade sedan " var är mitt Game boy måste på toa"..
Jaha det var den gos stunden, nädå han är väldigt gosig av sig och när vi inte setts på ett tag så blir han ännu mera gosig o kramig särksillt i sin lilla syster....

Nä dags att hoppa isäng en dag i morgon också..

tjing


Gamla Minnen..

Satt o kollade på yotube och hittade några låtar som får en att komma ihåg en viss minnen tillbaka i tiden..
Det är ett antal årsedan men ändå minnen försvinner aldrig även om de både är onda eller goda..





 

Tjing

Soligt men kalla vindar..

Shit vad kalla vindar det är ute, har precis varit ute och hängt en tvätt och det ser så mysigt o varmt ut men tji fick jag.
Men det kan nog bli riktigt behagligt mitt på dan förhoppningsvis, har en del att uträtta idag innan sambons dotter kommer på middan hit det är ju våran helg så nu blir det fullt ös igen....

Åh jag har hittat min bil och en vacker dag ska jag köpa en sådan, men den dagen är nog ganska långt fram men ändå man kan ju drömma...
Se här vilken Hummer!!!!

 

Tjing..


Funderingar

Åh jag läste en bekants blogg i morse, hon säljer nämligen partylite spa produkter och nu hade hon fått hem 2 st låder med sådana produkter.
Det innehöll badskum, kroppsskrubb, fotskrubb, fotkräm och bodybutter, hallå hur mysigt och underbart låter inte det då. Tänk att få krypa ner i ett varmt bad som är fyllt med doftade badskum och bara kunna ligga o njuta ( för de som har badkar då), sedan köra en kroppsskrubb och bli len som en barn rumpa både på kropp och fötter hihihi..
Men vad gör jag då som inte har något badkar att krypa ner i, hade jag plats skulle jag skaffa badkar direkt men nu finns inte den platsen förtillfället så jag får helt enkelt drömma att jag ligger i ett bad och njuter för fulla muggar..

Kanske tar o fyller poolen med badskum sen när den är fylld o upp värmd , undrar vad gubben skulle säga då tror inte det skulle bli så populärt hos varken honom eller barnen..
Nä jag får nog allt hålla mig till drömmarna..

Ikväll har Lacke hemma match som vi ska titta på, hoppas det går bra för dom tanken på att de har satt ihop ett helt nytt lag denna säsong så de har inte spelat så mycket ihop..

Jag måste även visa kort på lill tösen som är fruktansvärt villig att  hjälpa till när man jobbar utomhus, ja även inomhus med för den delen är hon fruktansvärt hjälpsam.. Men det bästa är att få åka skottkärra med pappa o morfar...



 Hoppa stuttsmatta är också en stor favorit här hemma både för lilltösen o de äldre barnen. Ska försöka få ta några bra kort när A och M hoppar också de är ju hos oss i helgen..

Nä nu väntar dammsugarn i hallen igen, bäst att passa på nu när man är hemma själv och få ta allt i sin egen takt.

Jo förästen, gå in på denna blogg och kolla på de underbara fotografierna som hon har tagit, helt underbara tycker jag tänk om man kunde fota så själv... http://enresaitiden.blogg.se/

Tjing

Lite larvig...

Jag är nog kanske lite larvig men ändå så är det ju ett fobi kan man säga, detta gäller då sprutor, ta blodprover mm allt som har med nålar att göra är jag väldigt larvig för ha varit det sen jag var tolv år och fick en jävla massa sprutor under foten i trampdynan.
Det sitter som berg dessa minnen från den gången, jag har tilldens att svimma eller så svimmar jag när ja ska ta spruta, ta prover eller vara i närheten när någon annan ska göra det.

Då kommer vi till detta att när man har barn så ska de ha spruta mm, som idag då när Nemone ska ha sin tredje o sista spruta mot hjärnhineflamation och sedan var det mot något mer.
Som tur är så följer hennes underbara pappa med till bvc och fixar så hon kan ta den, under tiden mina andra två barn har växt upp och ska ha spruta så har jag fått tagit hjälp från andra.

Kommer ihåg när Lacke var ett par månader och dom på bvc menade på det att de inte var så farligt och att jag kunde titta bort medans jag höll i honom, men jag sa som det va att jag svimmar men de trodde inte på mig då så det slutade med att ajg satt med honom i famnen och när de stack honom svimmade jag.
De blev väldigt paffa kan jag säga, för de trodde inte att det var så alvarligt men tji fick dom.
Efter detta med Lacke så har jag alltid haft någon som hjälp mig med barnen nä det är dags för spruta eller provtagningar, Lacke vet om detta idag faktiskt men de andra vet inget än.
Håller det hemligt så läne som möjligt , ingen mår sämre för det kan man säga..
Men när det gäller tatouering så grämer jag mig inte ett dugg, det är konstigt men de är ju en helt annan sak ju.

Hoppas att Nemone inte blir dålig efter sprutan, hon klarade sig riktigt bra efter förra gången man kan ju bli dålig efter det men får hoppas att hon slipper.
Hon har varit tillräckligt sjuk nu under våren tycker jag , så för hennes skull hoppas jag att hon slipper så hon kan få gå till dagis i morgon som hon verkligen älskar.


Åh idag kommer maxis hit och på fredag kommer M´s dotter A hit, ska nog eventuellt åka till solberga och grilla mm i helgen om vädret tillåter men vi får se om vädrets makter är på våran sida.
Annars får vi hitta på något annant, det jag vet som är bestämt sedan förra gången de var här är att  vi ska spela spel iallfall under helgen A fick ett spel när hon fyllde som vi inte har hunnit prova än.
Hon fick även den försvunna diamanten som vi har spelat ett x antal gånger och det tycker de om så det blir nog en sväng i det med skulle jag tro.

Nä nu måste jag ta ungarnas rum innan de kommer här inom ett par timmar /dagar..

Tjing


Lekt lite med foton..

Hittade en sida som man kan göra fotomontage på, ganska roligt faktiskt och lätt är bara att använda klara mallar om man vill.. Sidan heter www.photomontager.com

Några som jag gjort ikväll:

 Nemones ögon, blev fint med svartvitt.



 Nemone med storasyster A.

Nä dax för natti natti nu annars kommer man väl äldrig upp i morgon..

Tjing

Raderat allt.

Som ni kan se så har jag eller krånglat till det så alla inlägg är totalt borta, snacka om klantat till det för en själv.
Men ,men det är väl bara att börja blogga på nytt igen.

Men nu är det natti natti tjing..

RSS 2.0