Motivation sökes!! var finns ärligheten??

Motivation:

Finns det någon som har lite motivation ligger o skräpar någonstans, isåfall får ni gärna maila över den till mig. Min motivation har totalt försvunnit, känner inte för något och hur jag än försöker så kommer jag inte igång med något.

Visseligen kan det ha med att göra att jag har haft sånna jävla motgångar mot mig just nu eller ett tag, så då försvinner motivationen en del men den brukar ju komma tillbaka.

Ärlighet och vänskap:

En sak vet jag iallfall att det komma ta lång tid innan jag kan lita på någon vän igen, inte ens min bästa vän litar jag på längre. Så många hugg i ryggen som jag fått nu på sistone av de så kallade vänner jag hade känner jag att lita på någon är fruktansvärt svårt.

Min underbara sambo är den jag bara kan tala med om saker o ting, alla andra har jag väldigt svårt att säga saker till som jag inte vill komma fram för det är ingen som håller käften om saker o ting.

De jag trodde jag kunde lita på var ett stort misstag, de kunde tyvärr inte hålla va de lovade utan satte kniven rätt i ryggen på mig bara efter några timmar..

Oärlighet och svek är det värsta jag vet, måste man snacka skit bakom ryggen på en så har man inget hos mig att göra så känner jag och då kan jag lika bra vara utan vänner.


Inget vidare..

Usch det var ett tag sedan jag skrev, har loggat in ett x antal gånger för att börja skriva men bara kommit några rader. Vill skriva massor men finns ingen motivation till nått just nu, jo barnen finns det motivation till men till annat nä fy fasiken..

Allt bara går emot en, inget fungerar som det ska eller gå vägen för något man vill göra.
Just nu har det varit mycket här:
# växel lådan på cryslern rasade,
# min vän som blivit opererad för bröstcancer ( vet inte hur det har gått än riktigt)
# bilen vi skulle köpa gick sönder precis innan "som tur va"
# Trodde jag hade vänner som jag kunde lita på
# Ingen respons från peroner som står nära
# skit o strul från försäkringskassan

Som tur har jag en underbar sambo och underbara barn som finns i närheten,
älskar dom så fruktanvärt alla som ingår i våran familj.



Så nu känns allt bara skit, längtar nu så mycket tills max och A kommer i helgen då blir man på bättre humör:)

Tänkte ska försöka blogga lite mer i framtiden, men jag vet inte riktigt vilken linje jag kommer att gå ifrån vad jag ska blogga om mm..

Lämna gärna tips för just nu är det tomt där uppe under hårbotten..



Tjing.

RSS 2.0